INKWie

Leer ons kennen!

Er waren eens... een paar jonge mensen die soms voor de lol een lm maakten of een foto namen. Al doende ontdekten ze, bescheiden als ze zijn, dat ze behoorlijk gekke visuals maakten. En die gekke visuals sloegen aan. Het resultaat? Een minstens even gek idee: een eigen bedrijf. Insane Visuals of de basis van INKFish Media was geboren. Dit is waar het ooit allemaal mee begon.

In de jaren die volgden, kregen die jonge mensen steeds meer zin om hun tentakels verder uit te spreiden. De passie voor gekke beelden groeide alleen maar meer en verspreidde zich in verschillende takken binnen de visuele sector. Van aftermovies voor feesten, sportevenementen en trouw lms tot fotobooths en testimonials; elk visueel verhaal werd verteld.

De toon was gezet, de tentakels gespreid. Om de diensten en deliverables nog te verbeteren, besloten ze daarom om van Insane Visuals een nog meer insane bedrijf te maken. Eentje met vier vertakkingen, waarvan Insane Visuals slechts een deeltje zou zijn: INKFish Media.

Als een echte inktvis overkoepelt INKFish Media vandaag via vier tentakels de hele visuele verhaalvertelling. Vier tentakels met elk een eigen specialisatie, op hun beurt telkens geleid door een expert die volledig gefocust is op die ene dienst. Zo ben je zeker dat je voor jouw noden en wensen in goede ‘tentakels’ bent.

Featured client

Ackermans & van Haaren – Corporate Film

Speel video

INKFish Uitgelegd

Discover our story 
that put us on the map.

Speel video

Onze tentakels

Videoproductie

Insane Visuals zorgt voor een insane videoproductie op maat.
Samen met jou gaan we op zoek naar de gepaste content om jouw bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten. Door onze expertise in video-oplossingen op maat leggen we jouw verhaal in de juiste beelden vast. Zo vertellen we jouw verhaal aan jouw netwerk zoals het is bedoeld.

Huwelijksvisuals

Wie Doe is de one-stop-shop voor al je bruiloft visuals & branding. We verzorgen de storytelling, productie en recap van jullie unieke trouwdag!
Zoek je naar onvergetelijke en magische trouwfoto’s? Wil je een volledige trouw branding met een uniek logo en een uitnodiging op maat? Wie do want to take care of that. Onze trouwvideo- en fotograaf staan helemaal klaar om jouw ja-moment op beeld vast te leggen. Het enige wat jij nog moet doen? Ja zeggen. Zowel op onze voorstellen als aan het altaar.

Fotobooth

Woodbooth is een superkrachtige fotobooth die herinneringen van jouw verjaardag, bruiloft of event op beeld vastlegt.
Een fotobooth op jouw event? Dat kan niet ontbreken! Woodbooth is snel ter plaatse en dankzij de gebruiksvriendelijke software heb je zelfs geen hulp nodig. Wanneer je Woodbooth huurt, ontvang je een gepersonaliseerde strip met 4 beelden én extra accessoires. Deze rekwisieten en filters geven een extra funny boost aan jouw event. Herinneringen? Die zijn er om gewoodbooth te worden.
viva_logo

Visuals in vastgoed

Viva is je expert voor visuals in vastgoed. Van vastgoedfotogra e tot immo visuals.
Door jarenlange ervaring in vastgoed fotografie hebben wij een oog voor het in beeld brengen van panden op een unieke manier. In elk hoekje en kantje schuilt een potentieel mooi beeld dat het verhaal van het pand compleet maakt. Wij zien het, wij fotograferen het. In combinatie met de kwalitatieve oplevering van de beelden, krijgt je vastgoed alle aandacht die je wenst. Viva is ook beschikbaar voor bedrijven die hun realisaties op een professionele manier in beeld willen laten brengen. Het oog wil ook wat!

"Je bent in goede tentakels."

Ons team

Vissen naar creativiteit

Jasper De Haes

OPRICHTER VAN DE VIS

Oprichter, cameraman en redacteur. Jasper heeft een visie opgebouwd om gepersonaliseerde content te creëren met een persoonlijke twist. Toegewijd aan het creëren van unieke content voor elke klant. 100% klaar om unieke INKFish content voor u te maken.

Daniel Coppens

MEESTERBREIN VAN DE VIS

Producer, fotograaf en grafisch ontwerper maakt Daniel een creatieve geest die zich kan aanpassen aan vele kanten van media. Content maken maakt al sinds jonge leeftijd deel uit van zijn reis.

Lore Meulemans

BEHEER VAN DE VISBOKAAL

Administratie en cijfers stromen door haar aderen. Zij is niet alleen onze steun in cijfers, maar ook een inspirerende stem en vol goede ideeën.

Frederik Elsen

DIGITALE VIS

Overdag serialisatie en automatiseringsexpert en 's nachts Digital Fish. Frederik is verantwoordelijk voor onze Livestream-evenementen. Hij zorgt voor de beste online oplossingen. En is verantwoordelijk voor onze eigen WoodBooth Photobooths.

"Ontketen je creatieve potentieel."

Let's talk fish!

INKfish_wit

Spring binnen

Puttestraat 111
3130 Begijnendijk
België

Connect Online

info@inkfishmedia.be

nl_NL_formal